Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 -

H Kate Middleton κατακτά και τις βρετανικές ένοπλες δυνάμειςΗ πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά την επίσκεψή της σε σχολείο που κάνει μάθημα στο δάσος και αφού απόλαυσε τη φύση μαζί με τον πρίγκιπα William, ταξίδεψε σε μία από τις στρατιωτικές βάσεις του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, έχοντας προσθέσει έναν ακόμα βαρύ τίτλο στο βιογραφικό της.

Samir Hussein/WireImage

Πλέον, η Kate Middleton είναι Commodore-in-Chief, δηλαδή αρχηγός της Αεροπορίας του Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας. Η ίδια χρίστηκε αρχιπλοίαρχος του συγκεκριμένου σώματος στρατού, που διατηρεί καράβια με ιπτάμενο στόλο ελικοπτέρων και επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Βασιλική Βάση του Yeovilton στο Somerset. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αποφασιστεί από το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα έπαιρνε και αυτό τον τίτλο από τον αδελφό του Andrew για να τον απονείμει στην Kate.

Έτσι, η πριγκίπισσα έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως επί τιμή αρχηγός, μιλώντας με τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες, ενώ επισκέφτηκε τον πύργο ελέγχου, συνομίλησε με τους επιβαίνοντες σε ελικόπτερο εν ώρα υπηρεσίας και πήρε μέρος και σε προσομοίωση εκπαίδευσης μάχης.

Για την περίσταση φόρεσε ένα navy κοστούμι με χρυσά κουμπιά, λευκή μπλούζα και μαύρες γόβες, ενώ κάποια στιγμή δοκίμασε και ένα φουσκωτό σωσίβιο που χρησιμοποιεί ο βρετανικός στρατός.

Η Kate Middleton φαίνεται πως πέρασε όμορφα την ώρα της στη στρατιωτική βάση και μάλλον τα παιδιά της θα ζηλέψουν όταν μάθουν ότι πήγε χωρίς εκείνα, καθώς το καλοκαίρι όλη η οικογένεια είχε επισκεφτεί τη βάση της αεροπορίας στο Fairford, όπου ο George, η Charlotte και ο Louis το διασκέδασαν βλέποντας από κοντά εντυπωσιακά αεροπλάνα και ελικόπτερα.