Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιατί παραιτήθηκε η οικιακή βοηθός του Γουίλιαμ και της Κέιτ παρά τα 40.000 τον χρονο;



Σκασμένη, όπως φαίνεται, από τις πολλές ευθύνες και τις απαιτήσεις, η οικιακή βοηθός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παραιτήθηκε από τη δουλειά της, παρά το μισθό των 40.000 ευρώ το χρόνο, που λάμβανε. 

Η 35χρονη Σάντι Ράις, η οποία εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο σπίτι του ζευγαριού στο Νόρφολκ, καθαρίζοντας, μαγειρεύοντας και κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια για το νοικοκυριό, υπέβαλε την παραίτησή της καθώς η δουλειά της έγινε «ιδιαίτερα απαιτητική». 

Το ζευγάρι περνά πλέον περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο, παρά στο Νόρφολκ ενώ από το Σεπτέμβριο θα μετακομίσουν πλήρως στο παλάτι του Κένσιγκτον καθώς ο πρίγκιπας Τζορτζ θα συνεχίσει το σχολείο σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της πρωτεύουσας της Μεγάλης Βρετανίας. 

Πηγή από το παλάτι μιλώντας στη Sun είπε: «Η Σάντι είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, αλλά οι απαιτήσεις έγιναν ιδιαίτερα μεγάλες, ακόμη και για αυτήν». 

Το ζευγάρι ήθελε η Ράις να περνά περισσότερο χρόνο στο παλάτι του Κένσιγκτον και οι απαιτήσεις της δουλειάς της αυξάνονταν συνεχώς. «Δεν είχε μια φυσιολογική ζωή εκτός δουλειάς. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της, την έχασαν». 

Πάντως, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ούτε το Σάντριχαμ ούτε το Κένσιγκτον επιβεβαιώνουν την παραίτηση. Ενας εκπρόσωπος του παλατιού είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για το ιδιωτικό προσωπικό του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ». 

Η αποχώρηση της 35χρονης οικιακής βοηθού, η οποία πριν εργαστεί για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον εργαζόταν για το πριγκιπικό ζεύγος της Νορβηγίας, έρχεται τη στιγμή που το ζευγάρι θέλει να αυξήσει το προσωπικό του για να είναι ευκολότερη και ομαλότερη η μετάβαση στο παλάτι του Κένσιγκτον.