Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Εταιρεία προσφέρει 226 ευρώ για να περάσεις το Halloween σε ένα νεκροταφείο!



Την ευκαιρία να βιώσετε διαφορετικά αυτό το Halloween σας προσφέρει μια εταιρεία, η οποία είναι πρόθυμη να πληρώσει ανθρώπους 226 ευρώ για να περάσουν την γιορτή σε ένα νεκροταφείο.

Το bark.com έδωσε μία επιστολή ενός ερευνητή παραφυσικών φαινομένων, ο οποίος ψάχνει πέντε άτομα, προκειμένου να περάσει μαζί τους το βράδυ του Halloween στο νεκροταφείο του Worcestershire.

Αν σας φαίνεται κάτι απλό, θα πρέπει να ξέρετε ότι όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να κοιμηθούν σε ένα ανεστραμμένο πεντάγραμμο, θα πρέπει να συμμετέχουν σε τελετές και θα πρέπει να μοιραστούν μία πραγματική τραγική ιστορία που έχουν ζήσει.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στόχος του είναι να προσελκύσει πνεύματα, για αυτό και όποιος δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να δώσει πληροφορίες για το παιδικό και οικογενειακό ιστορικό του, ενημερώνοντας για κάποια τραγωδία που έχει ζήσει, σύμφωνα με το newmoney.

Φυσικά, θα υπάρχει και το αντίστοιχο αντίτιμο, καθώς οι... τυχεροί θα πάρουν 200 λίρες (226 ευρώ), όμως αν κάποιος δεν αντέξει να βγάλει το βράδυ, θα μπορεί να φύγει, χωρίς ωστόσο να πάρει χρήματα.

 

 

2683bd915bcf10016f51891458f820be.jpg