Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έψαχναν 9χρονο με ελικόπτερα, αλλά ήταν κάτω από το κρεβάτι του!



Μία τεράστια αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το πρωί στην πόλη Γκέιτσχεντ της Αγγλίας για τον εντοπισμό ενός 9χρονου αγοριού που είχε εξαφανιστεί. Βέβαια, τελικά δεν είχε ακριβώς εξαφανιστεί, αλλά απλώς είχε... κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι του, χωρίς να τον καταλάβει κανείς για τρεις ολόκληρες ώρες!

Την εξαφάνιση του 9χρονου Τζος δήλωσαν στην αστυνομία οι γονείς του, που τον είχαν δει για τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας, όταν τον έβαλαν στο κρεβάτι του για ύπνο. Όταν το πρωί μπήκαν στο δωμάτιό του για να τον ξυπνήσουν για να το σχολείο, είδαν έκπληκτοι ότι ο γιος τους δεν ήταν στο κρεβάτι του.

Ακολούθησε μία εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας, με αστυνομικούς σκύλους, με σκάφη που τον αναζητούσαν στον κοντινό ποταμό, ακόμα και με ελικόπτερα. Όμως μάλλον οι αστυνομικοί... ξέχασαν να ψάξουν καλύτερα στο δωμάτιο του μικρού αγοριού, όπου και βρέθηκε τελικά από έναν αστυνομικό κλεισμένος σε ένα μικρό αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι του!

“Καθόμουν απλά έξω από το σπίτι όταν ξαφνικά άκουσα κάποιον να λέει, είναι εδώ”, είπε στην εφημερίδα The Chronicle ο μεγάλος αδελφός του, Σκοτ. Προσθέτοντας: “Προφανώς ο Τζος είχε μπει στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι. Είναι ένα από αυτά τα κρεβάτια που έχουν συρόμενες πόρτες και κάπως κατάφερε να μπει μέσα και να κλείσει τις πόρτες”.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε μετά το φιάσκο ότι θα γίνει εσωτερική έρευνα για το πώς οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν νωρίτερα το 9χρονο αγόρι.

“Μία αρχική έρευνα του σπιτιού είχε διεξαχθεί το πρωί, όμως το συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ελεγχθεί ούτε από την αστυνομία, ούτε από την οικογένεια του Τζος”, ανέφερε η τοπική αστυνομία.