Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Επίθεση στον Πρίγκιπα William από τα Βρετανικά μέσα για τις διακοπές στις Άλπεις...



Ο Δούκας του Κέμπριτζ θέλησε να ευχαριστήσει του Βρετανούς δημοσιεύοντας φωτογραφίες της οικογένειάς του σε διακοπές...

Αλλά το τι άκουσε δεν περιγράφεται. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει πέσει σε δυσμένεια, όπως φαίνεται, στα βρετανικά ΜΜΕ.   Είναι η πρώτη φορά που τα βρετανικά ταμπλόιντ αποκάλεσαν τον Γουίλιαμ «τεμπέλη» και έγραψαν ότι δεν εκτελεί όπως θα έπρεπε τα καθήκοντα του διαδόχου.

 Οι οικογενειακές φωτογραφίες με την Κέιτ Μίντλετον και τα δύο παιδιά του ήταν, ωστόσο, πολύ όμορφες. Το βασιλικό ζευγάρι ήλπιζε ότι η κοινή γνώμη θα λάτρευε αυτές τις εικόνες, αλλά έκανε λάθος.   «Γουίλ ο τεμπέλης, πηγαίνει την οικογένειά του για σκι» είχε τίτλο η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun. Εντυπωσιακό για μια εφημερίδα που στηρίζει την μοναρχία.

Η ίδια εφημερίδα, πριν από μερικές ημέρες, έγραφε ότι ο Γουίλ δεν εκτελεί τα καθήκοντά του και τις βασιλικές υποχρεώσεις του όπως θα έπρεπε, παρότι είναι πολύ καλά πληρωμένος για αυτά: το 2015 μετακινήθηκε μόνο 122 φορές, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ, 89 ετών, μετακινήθηκε 341 φορές. 

 Στο ίδιο κλίμα και η Daily Mail έγραφε ότι η επίσημη δουλειά του πρίγκηπα Γουίλιαμ είναι να πιλοτάρει ελικόπτερο διάσωσης.

«Αλλά και σε αυτή τη δουλειά ο πρίγκηπας αφιερώνει μόνο 80 ώρες τον μήνα», έγραψε η Daily Mail. Ενας από τους λόγους που τα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν εξοργιστεί με τον πρίγκηπα είναι γιατί ο Γουίλιαμ και η Κέητ αντί να καλέσουν τους φωτογράφους και τα ΜΜΕ για να φωτογραφηθούν στο σκι με τα παιδιά τους, φωτογραφήθηκαν ελεγχόμενα και έστειλαν μόνοι τους τις φωτογραφίες.  

Από την εποχή που πέθανε η μητέρα του Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, ο πρίγκηπας Γουίλιαμ είναι ιδιαίτερα καχύποπτος απέναντι στα μίντια τα οποία θεωρεί εν μέρει υπεύθυνα για τον θάνατο της μητέρας του.