Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Πως προστάτεψε θαυμάστριες της κόρης της η μαμά της Αριάνα Γκράντε;


Μέσα στους αφανείς ήρωες της τραγωδίας του Μάντσεστερ ήταν και η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας. Με ποιό τρόπο προσπάθησε να προστατέψει τις ανήλικες θαυμάστριες της κόρης της;
 
Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο «Manchester Arena», όπου την Δευτέρα το βράδυ έδινε συναυλία η 23χρονη Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, τα βρετανικά μέσα αποκάλυψαν ότι απλοί άνθρωποι, όπως δύο άστεγοι και μια 48χρονη γυναίκα που βρισκόταν στον παρακείμενο σιδηροδρομικό σταθμό, έγιναν «οι ήρωες της ημέρας», όταν έτρεξαν να βοηθήσουν τις μικρές θαυμάστριες της τραγουδίστριας, που έτρεχαν πανικόβλητες να σωθούν.
 
Όμως, όπως έγινε γνωστό και η μητέρα της Αριάνα Γκράντε, Τζόαν, η οποία είχε ταξιδέψει στο Μάντσεστερ μαζί με την δημοφιλή τραγουδίστρια, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, έτρεξε να βοηθήσει τα μικρά κορίτσια που είχαν πανικοβληθεί.
 
Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Τζόαν Γκράντε καθόταν στην πρώτη σειρά όταν ακούστηκε η εκκωφαντική έκρηξη, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας και γρήγορα έτρεξε να βοηθήσει. Άτομα που βρέθηκαν στη συναυλία δίπλα της αποκάλυψαν πως η μητέρα της τραγουδίστριας είπε σε 10 παιδιά να την ακολουθήσουν στα παρασκήνια με αποτέλεσμα να τα σώσει από την τραγωδία που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και 119 τραυματίες.
 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η μητέρα της Αριάνα Γκράντε που είχε κοντά της άνδρες της ασφάλειας της τραγουδίστριας, όχι μόνο οδήγησε τα παιδιά σε ασφαλές σημείο, αλλά φρόντισε να τα παρηγορήσει μέχρι να φθάσει στο στάδιο η αστυνομία.
 
Η Αριάνα Γκράντε συντετριμμένη από την ανείπωτη τραγωδία ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στο Λονδίνο και μαζί με την μητέρα της επέστρεψε στη Φλόριδα.