Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Έπεσε αναίσθητη από το ξύλο και οι περαστικοί έβγαζαν selfies



Σοκάρουν οι εικόνες από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Γυναίκα δέχεται επίθεση και πέφτει αναίσθητη. Οι περαστικοί έβγαζαν selfies αντί να τη βοηθήσουν.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται μια γυναίκα να περπατά στον δρόμο όταν ξαφνικά την πλησιάζει ένας άγνωστος άντρας. Φαίνεται να αρχίζει να τη χτυπά στα πόδια και το πρόσωπο. Μέχρι που από ένα χτύπημά του πέφτει αναίσθητη στον δρόμο. Ακόμα περισσότερο σοκάρει αυτό που ακολούθησε. Περαστικοί που περνάνε από το σημείο  βγάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να βγάλουν selfies. 

Την άφησαν αβοήθητη και έβγαζαν selfies

Ένας από τους περαστικούς έσκυψε για να απομακρύνει το ποτήρι που κρατούσε για να έχει καλύτερη λήψη. Άλλος το τερμάτισε σκύβοντας για να βγάλει selfie με την αναίσθητη γυναίκα. Η γυναίκα παρέμεινε στο πεζοδρόμιο μέχρι που ανέκτησε τις αισθήσεις της.

«Δεν αντιμετωπίζουν έτσι ούτε ζώα. Δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι σε ένα σκύλο», δήλωσε η μητέρα της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό έγινα πριν από ένα μήνα στο Beechview, με την αστυνομία του Πίτσμπουργκ να ερευνά την επίθεση.