Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ένας σούπερ ήρωας χωρίς κάπα



Όπως και κάθε άλλη μέρα ο Jon Gowing, επαγγελματίας οδηγός που δουλεύει στις παραδόσεις προϊόντων γνωστής βρετανικής αλυσίδας, όργωνε τους δρόμους της Αγγλίας για να παραδώσει τα αρτοσκευάσματά του, μόνο που τώρα η κακοκαιρία που πλήττει εδώ και μέρες την Αγγλία είχε καθηλώσει τους οδηγούς στον Αυτοκινητόδρομο A1 στα βόρεια της χώρας.

Την ώρα λοιπόν που περίμεναν τα εκχιονιστικά να ανοίξουν τον δρόμο, ο Jon άνοιξε τις πόρτες της νταλίκας του και άρχισε να μοιράζει γλυκίσματα, κέικ και ντόνατς στους καθηλωμένους οδηγούς και τις οικογένειές τους.

Σύντομα ένας αυτοκινητιστής, κάποιος Les Goff από το Λιντς, θα λειτουργούσε ως βοηθός του, ώστε να προλάβουν να μοιράσουν ακόμα περισσότερες λιχουδιές στους παγωμένους οδηγούς.

shutterstock259751117

Όπως είπε ο Les στη «Mirror»: «Η κίνηση είχε σταματήσει εδώ και δύο ώρες, βγήκα λοιπόν μια βόλτα για κάνα-δυο μίλια να δω αν μπορούσα να βοηθήσω. Αλλά δεν μπορούσα καν να δω την αρχή της ουράς. Επιστρέφοντας λοιπόν είδα έναν τύπο της Greggs να με ρωτά: "Θες ένα κέικ;". Μου ζήτησε να μεταφέρω μερικά στους άλλους οδηγούς. Αυτός πήγε προς τα μπροστά και εγώ προς τα πίσω με ντόνατς, κέικ και φέτες βανίλιας, μοιράζοντάς τα εδώ κι εκεί».

Και συνέχισε: «Ήταν τρομερός τύπος! Είπε πως αν δεν τα παρέδιδε σε συγκεκριμένη ώρα, θα χαλούσαν. Επικρατούσε παγωνιά, δεν μπορούσα καν να νιώσω τα δάχτυλά μου κρατώντας αυτόν τον δίσκο με τα κέικ».

Και η ανθρωπιά επέστρεψε σε κείνη την παγωμένη γωνιά του κόσμου…