Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

3 °C

Σήμερα, 26. Ιανουαρίου 2022

Έκλεψε ασθενοφόρο για να πάει να αγοράσει σάντουιτςΟ Τοντ Σελ νοσηλεύτηκε με συμπτώματα θερμοπληξίας στο νοσοκομείο Banner Desert της Αριζόνα.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου πήρε εξιτήριο αλλά η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή καθώς ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 46 βαθμούς Κελσίου. Λόγω ζέστης και επειδή τον είχε πιάσει μια λιγούρα, αποφάσισε να πάρει ένα ασθενοφόρο που βρισκόταν στον τομέα εκτάκτων περιστατικών και να φύγει.

Όπως αναφέρει το Newsbeast, η αστυνομία εντόπισε το όχημα, χρησιμοποιώντας GPS και με τη συνδρομή του υπουργείο Δημόσιας Τάξης προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 37χρονο άνδρα που οδηγούσε το ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο.

«Ο Σελ είπε ότι ήθελε να αγοράσει σάντουιτς, αλλά έπρεπε να πάει σπίτι πρώτα για να πάρει χρήματα. Είπε πως σκόπευε να επιστρέψει το ασθενοφόρο», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Fox 10. Το ασθενοφόρο δεν είχε υποστεί ζημιές και επέστρεψε αμέσως στην υπηρεσία.

Ο άνδρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη χρήση μέσων μεταφοράς και φυγή από τις αρχές επιβολής του νόμου.