Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

Διαψεύδει τα περί παραίτησης ο Κιλιντσντάρογλου: Έκανα τα πάντα αλλά το κράτος παραδόθηκε στον Ερντογάν..Έκανα τα πάντα για να ορθώσουμε το ανάστημά μας, ανέφερε σε δηλώσεις του πριν από λίγο ο Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου στο περιθώριο της εκλογικής του ήττας, στις τουρκικές κάλπες, έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το κράτος παραδόθηκε στα χέρια του Ερντογάν, τόνισε, επισημαίνοντας την ανάγκη πλέον να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει η χώρα.

«Συνεχίζω αυτήν την πορεία, είμαι εδώ για να συνεχίσω τον αγώνα», πρόσθεσε, διαψεύδοντας τα σενάρια περί πιθανής παραίτησής του.

Η πρώτη δήλωση του Κεμάλ Κλιτσντάρογλου μετά τις εκλογές.

Την πρώτη του τοποθέτηση μετά την ήττα στον σημερινό δεύτερο γύρο των εκλογών έκανε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ενώ χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως «ολιγάρχη».

«Δεν μπορούσα να μας επιτρέψω να μας οδηγήσουν στη διχόνοια. Δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό, όταν τα ψυγεία των πολιτών ήταν άδεια. Πάντα βοηθούσα για να έχετε ευμάρεια και ευημερία», είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Ολιγάρχης»

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Τώρα θέλω να σας ζητήσω κάτι: Για τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας, για τον αγρότη και τον βιοτέχνη μας, να συνεχίσουμε τον δημοκρατικό αγώνα. Ζήσαμε την πιο άδικη διαδικασία των τελευταίων ετών.

Δεν θα δαμάσει τη βούλησή μας ένας ολιγάρχης».