Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Δείτε την σύζυγο του μακελάρη του Ορλάντο με τον οποίο έχει μαζί ένα παιδί (Φωτό)



Παντρεμένος με μία 30χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα φέρεται να είναι η Noor Zahi Salman, ήταν ο μακελάρης του Ορλάντο που σκόρπισε το θάνατο σε γκέι κλαμπ σκοτώνοντας και τραυματίζοντας περισσότερα από 100 θαμώνες.

Μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του με την οποία έχει και έναν γιο 3 ετώ ο Ομάρ Ματίν, ο δράστης του μακελειού ζούσε στο St. Lucie County της Φλόριντα.

Όπως σημειώνει πάντως το Heavy.com, δεν είναι γνωστό αν η δεύτερη σύζυγός του συνέχιζε να είναι μαζί του, ενώ η Washington Post σημειώνει ότι πιθανότατα η Salman τον είχε εγκαταλείψει πριν κάνει την επίθεση.

Το ζεύγαρι φαίνεται να παντρεύτηκε το 2013. Η Salman παντως μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να μιλήσει και στο Heavy.com και στην Washington Post.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας του Ομαρ Σεντίκε Ματίν που σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι Αμερικανός με καταγωγή από το Αφγανιστάν υποστήριξε πως το μακελειό «δεν έχει ουδεμία σχέση με την θρησκεία». Ο Μιρ Σεντίκε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ο άνδρας υποστήριξε ότι ο γιος του είχε εξοργιστεί καθώς πριν από λίγο καιρό είδε δύο άνδρες να φιλιούνται μπροστά στη γυναίκα και τον γιο του.

Ο δράστης του μακελειού στο Ορλάντο ήταν παντρεμένος και με την Sitora Yusufiy η οποία, αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι ήταν ασταθής και την χτύπαγε. Οι δυο τους χώρισαν το 2011.