Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Aυτή είναι η έπαυλη που είναι έτοιμη να αντισταθεί ακόμα και στο...τέλος του κόσμου!



Έπαυλη «έτοιμη για όλα» πωλείται αντί 2.600.000 ευρώ στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ. Δεν είναι μόνο ότι προσφέρει ανέσεις που θα ζήλευαν ακόμη και Σαουδάραβες πολυεκατομμυριούχοι, ούτε ότι η τεχνολογία που έχει ενσωματωμένη θα μπορούσε να την καταστήσει το εξυπνότερο από τα έξυπνα σπίτια.

Αυτό που κάνει τη διαφορά, σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στην συνέχεια σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, είναι το υπόγειο καταφύγιο, ικανό να αντέξει ακόμη και σε βομβαρδισμό. Αν και κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στο Βορχές θα πρέπει να προετοιμαστεί για ανηλεή βομβαρδισμό ανάλογο με αυτούς που ισοπέδωσαν την Ευρώπη κατά τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο, το καταφύγιο προβάλλεται ως το δυνατό χαρτί της χλιδάτης βίλας. Πρόκειται για ένα λιτό στη διακόσμηση τούνελ 40 μέτρων, με υπόλευκους τοίχους και γκρίζες σκάλες, το οποίο έχει κατασκευαστεί από τα πιο ανθεκτικά υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν όμως ο αγοραστής δεν νιώθει την ανάγκη να προετοιμαστεί για το… τέλος του κόσμου, μπορεί να μετατρέψει το καταφύγιο σε κάβα κρασιών, καθώς έχει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας και υγρασίας.

Μπορεί το καταφύγιο να μην είναι καθόλου διακοσμημένο, η υπόλοιπη βίλα όμως είναι η επιτομή της χλιδής – φθάνοντας ίσως στα όρια του κιτς. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, καθένα από τα οποία έχει το δικό του ιδιαίτερο στιλ.

Αρχαιοελληνικό στιλ

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να κολυμπήσει στην πισίνα, που είναι σχεδιασμένη σε αρχαιοελληνικό στιλ, ενώ το σπιτάκι της κάθε άλλο παρά μικρό είναι. Εχει δύο ορόφους και εξωτερική πρόσβαση τόσο από το ισόγειο όσο και από ψηλά. Η έπαυλη διαθέτει επίσης σάουνα με επένδυση από κέδρο, τζακούζι για 12 άτομα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Οι φίλοι του ιδιοκτήτη θα μπορούσαν να γευματίσουν ή να πάρουν το ποτό τους σε ένα από τα δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια – μπαρ 42 θέσεων, ενώ για να διασκεδάζουν υπάρχει ειδικός χώρος όπου μπορεί να κάθεται ο dj που θα κάνει μουσικό πρόγραμμα.

Τα πιάτα που σερβίρονται μπορούν να ετοιμαστούν είτε στη γαλλικού παραδοσιακού στιλ κουζίνα (για τα γκουρμέ εδέσματα) είτε στην πιο απλή (για τα εδέσματα του μπουφέ. Από τη βίλα δεν θα μπορούσε να λείπει το μίνι καζίνο και ο εσωτερικός κινηματογράφος, με τοίχους που προσφέρουν τη μέγιστη ηχομόνωση.

4eq23rqwrer_1