Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

23 °C

Σήμερα, 22. Σεπτεμβρίου 2021

Αποτρόπαιο θέαμα μέσα σε βαλίτσαΜπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από παιδιά να ανοίξουν εγκαταλελειμμένη βαλίτσα κοντά στο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Περού στην πόλη Χουανκάγιο.

Ανοίγοντας τη βαλίτσα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 8χρονης Εντίθ Παϊτάν Κίντσο, η οποία είχε εξαφανιστεί μια μέρα νωρίτερα πηγαίνοντας σε σχολικό πάρτι.

Το κοριτσάκι, διαπιστώθηκε, είχε πέσει θύμα βιασμού και στη συνέχεια ο βιαστής το χτύπησε δυνατά στο αριστερό μάτι, το στραγγάλισε με σχοινί και το έκρυψε στη βαλίτσα, την οποία εγκατέλειψε σε σχετικά ερημική περιοχή της πόλης.

Μόλις ανακαλύφθηκε το πτώμα, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την αποκάλυψη του αδίστακτου δολοφόνου και βιαστή και προσφέρει αμοιβή σχεδόν 5.000 ευρώ σε όποιον παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του τέρατος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κάρλος Μπασόμπριο δήλωσε «βαθύτατα ταραγμένος» από την υπόθεση» και ξεκαθάρισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να τιμωρήσουμε τον εγκληματία».