Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Απέλυσε την νταντά γιατί φλέρταρε με τον σύζυγό της!



Φαίνεται πως ούτε και η Angelina Jolie μπορεί να ξεφύγει από τον τυφώνα «νταντά»! Η πανέμορφη ηθοποιός απέλυσε την νταντά των παιδιών της, όταν την έπιασε να φλερτάρει με τον σέξι σύζυγό της. 

Αρχικά, η Angelina ήταν πολύ ικανοποιημένη από την νταντά και τη σχέση που είχε δημιουργήσει με την οικογένεια. Όμως, γρήγορα η ηθοποιός άρχισε να παρατηρεί μια παράξενη συμπεριφορά που την ενόχλησε.

Σύμφωνα με την πηγή που δημοσίευσε το γεγονός, η νταντά και ο γοητευτικός ηθοποιός είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση μεταξύ τους, αν και, όπως τονίζει, ο Brad Pitt είναι πάντα φιλικός με το προσωπικό.

Η Jolie παρατήρησε ότι όποτε ο συζυγός της πήγαινε για κολύμπι στην πισίνα, η νταντά τον ακολουθούσε. Οι υποψίες δεν άργησαν να εμφανιστούν, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν η Jolie βρήκε τον Pitt να έχει βγει από το ντους με μια πετσέτα μόνο τυλιγμένη γύρω του και να πίνει χυμό στην κουζίνα, όπου βρισκόταν και η νταντά, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.

Η Jolie δεν άργησε να έρθει σε κατά μέτωπον αντιπαράθεση με την νταντά, ο καβγάς πήρε διαστάσεις και το αποτέλεσμα ήταν η νεαρή κοπέλα να μαζέψει άρον άρον τα πράγματά της και να φύγει από την έπαυλή τους.