Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απαρηγόρητη η μητέρα! Ξύπνησε από τροχαίο και είδε την κόρη της να ξεψυχά



Συντετριμμένη η μητέρα της 19χρονης Bethany Fisher. Ξύπνησε από τον ήχο τροχαίου και ανακάλυψε ότι είχε πεθάνει η κόρη της.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω σχεδόν από το σπίτι της Isabel Easson. Η Isabel Easson ξύπνησε από εκκωφαντικό θόρυβο. Είχε γίνει τροχαίο.

Έτρεξε στο σημείο από το τροχαίο και είδε την κολλητή φίλη της κόρης της Meg McBurnie να ουρλιάζει από τον πόνο και την κόρη της να ξεψυχά.

Μετά από έναν επικίνδυνο ελιγμό που έκανε με το αυτοκίνητο ο Jordan O’Donnell, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκαν σε τοίχο. Ο νέος οδηγός έκανε επίδειξη στα δύο κορίτσια λίγο πριν από το φονικό τροχαίο.

Η μοιραία προσπέραση πριν το φονικό τροχαίο

Οι τρεις φίλοι είχαν βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Bethany. Ο Jordan προσφέρθηκε να γυρίσει σπίτι τα δύο κορίτσια. Αγνοούσε όμως τη 19χρονη που τον παρακαλούσε να κόψει ταχύτητα.

Οι δύο φίλες κάθονταν στα πίσω καθίσματα ενώ ο Jordan έτρεχε στα στενά του Bedlington. Του ζητούσαν να κόψει ταχύτητα. Δεν τις άκουσε. Σε μια επικίνδυνη προσπέραση έχασε τον έλεγχο, έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και καρφώθηκαν σε τοίχο.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος ξύπνησε τη μητέρα της Bethany που έτρεξε έξω για να βοηθήσει. Βρέθηκε αντιμέτωπη με την πιο σκληρή εικόνα. Την κόρη της να ξεψυχά και την κολλητή της να ουρλιάζει ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου.

Ο O’Donnell εγκατέλειψε το σημείο και έτρεξε βιαστικά σπίτι του για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Είπε ότι έκλεψαν το αυτοκίνητό του και ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Ο νεαρός που παραδέχτηκε αργότερα το έγκλημά του καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή.