Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ακόμη ένα διαζύγιο "Βόμβα" στο Χόλυγουντ



Ένα ακόμα διαζύγιο - «βόμβα» ταράζει τα νερά του Χόλιγουντ, καθώς η Τζένιφερ Άνιστον και ο σύζυγός της Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί, μετά από επτά χρόνια σχέσης. 

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Την Πέμπτη, τέσσερις μέρες μετά τα 49α γεννέθλια της Άνιστον, ανακοίνωσαν επισήμως με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους. 

 

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ήταν η δήλωσή τους για το γεγονός.  

«Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», αναφέρουν ακόμα. 

Τον τελευταίο χρόνο πολλοί είχαν παρατηρήσει ότι οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο χωριστά, με τον Τζάστιν Θερού να βρίσκεται κυρίως στην Νέα Υόρκη και όχι στο κοινό τους σπίτι στο Λος Άντζελες. 

Είναι το δεύτερο διαζύγιο για την Τζένιφερ Άνιστον, που υπήρξε παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ από το 2000 μέχρι το 2005, πριν εκείνος την αφήσει, όπως λένε τα κουτσομπολιά του Χίόλιγουντ, για την Αντζελίνα Τζολί. Μεταξύ των δύο γάμων της, η Άνιστον είχε κάνει σχέσεις μεταξύ άλλων με τον Βινς Βον και τον Τζον Μάγιερ. 

Ο Θερού ήταν επί 14 χρόνια με την hair stylist Χάιντι Μπίβενς, πριν χωρίσουν το 2011, λίγο πριν την σχέση του με την Άνιστον.