Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Άγρια δολοφονία 23χρονου από φίλο του επειδή τον θεωρούσε ... εξωγήινο



Σοκαρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Alex Morgan από τον 31χρονο πλούσιο γόνο Bennet von Vertes.

 

Ο 31χρονος γιος εμπόρου έργων τέχνης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και δολοφόνησε τον νεαρό φίλο του επειδή τον μπέρδεψε για πράσινο εξωγήινο μέσα στις παραισθήσεις του. Αφού τον χτύπησε με ένα κηροπήγιο, τον έκοψε με θραύσματα γυαλιού και τον έπνιξε ενώ έκαναν διακοπές στο σαλέ των γονιών του.

 

Ο Vertes, που αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο λόγο, έχει σύγχρονη γκαλερί στη Ζυρίχη, προσφέροντας έργα τέχνης του Andy Warhol και του Damien Hirst. Οι δύο άντρες, που γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν μαζί στο Λονδίνο, διασκέδαζαν μόνοι τους, με τον Vertes να έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να έχει πάρει κοκαΐνη και υπνωτικά χάπια με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν παρανοϊκές ψευδαισθήσεις.

Είχε αρχίσει να πιστεύει ότι έχει υπερδυνάμεις και πως ο φίλος του είχε μετατραπεί σε πράσινο εξωγήινο που προσπαθούσε να τον σκοτώσει, έχοντας στο μυαλό του πως είναι οι τελευταίοι δύο άνθρωποι στον πλανήτη. Άρχισε να καρφώνει τον 23χρονο με θραύσματα γυαλιού από ένα σπασμένο τραπέζι, να τον χτυπά με το κηροπήγιο και να του το βάζει στον λαιμό με αποτέλεσμα να τον πνίξει.

"Ο λατρεμένος μου Alex άξιζε να ζήσει μια εκπληκτική ζωή, να φέρει αγάπη, γέλιο και πρωτοτυπία στον κόσμο και όχι να τον σκοτώσουν. Ο πόνος μεγαλώνει. Μου άρπαξαν βίαια ένα τεράστιο κομμάτι από την ύπαρξή μου όταν μου είπαν ότι ο Alex έχει πεθάνει. Έχω ένα τόσο μεγάλο κενό που μερικές φορές το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αναπνέω", δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα του 23χρονου.

O 31χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας
O 31χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας