Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αγγλία: Μεθυσμένη οδηγός χτύπησε πενταμελή οικογένεια σε δρόμο



Μία μητέρα τριών παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας όταν μία μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω σε εκείνη και την οικογένειας της έξω από καφετέρια. Το όχημα στην κυριολεξία κόλλησε στον τοίχο την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου και διακομίστηκε.

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι είναι και ο σύζυγος της 37χρονης. Λιγότερο τραυματισμένα ωστόσο ήταν τα παιδιά της οικογένειας τα οποία «πέταξαν» πάνω από το αμάξι τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης. Ως εκ θαύματος όμως και εκείνα και το βρέφος που βρισκόταν μέσα σε καρότσι, αλλά και πελάτες του καφέ που κάθονταν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα.

Σοκαρισμένοι από την εικόνα που αντίκρισαν οι άνδρες των σωστικών συνεργείων που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος προσπάθησαν να σώσουν τη γυναίκα, αλλά οι ενέργειές τους δεν ήταν αρκετές. Σοκαρισμένοι ήταν και οι τουρίστες αλλά και οι περαστικοί, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους το αυτοκίνητο να συνθλίβει την άτυχη 37χρονη και τα παιδιά της να βρίσκονται στον αέρα.

susmdi2

susmdi4