Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

7 εκατ. Βρετανοί είδαν το ντοκιμαντέρ για την ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα



Ο τρόπος με τον οποίο οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι περιέγραψαν την ζωή δίπλα στην μητέρα τους άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές πολλών διάσημων και μη τηλεθεατών...

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης στη Βρετανία η χθεσινή προβολή του ντοκιμαντέρ «Diana, Our Mother: Her Life and Legacy» που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV και αναφέρεται στην ζωή της αξέχαστης πριγκίπισσας μέσα από τις συγκινητικές αποκαλύψεις των δύο γιων της, Ουίλιαμ και Χάρι.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών 20 χρόνια μετά τον θάνατό της, που συνέβη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Κατά μέσο όρο το παρακολούθησαν 6,8 εκατ. τηλεθεατές ενώ στο σημείο «αιχμής» οι τηλεθεατές ανήλθαν στους 7,4 εκατομμύρια!

Αυτός ο αριθμός θεωρείται ρεκόρ στη Βρετανία αφού το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, στο ίδιο κανάλι, παρακολούθησαν 1,6 εκατ. τηλεθεατές και το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς βρετανικής τηλεοπτικής σειράς κατόρθωσε να καθηλώσει μπροστά στις οθόνες τους κατά μέσο όρο 2,6 εκατ. τηλεθεατές.

Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός με τον οποίο οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι περιέγραψαν την ζωή δίπλα στην μητέρα τους, που όταν εκείνη «έφυγε», ήταν 15 και 12 ετών αντίστοιχα, φαίνεται ότι άγγιξαν τις ευαίσθητες χορδές διάσημων και μη τηλεθεατών .

Ένας χρήστης έγραψε στο Twitter ότι ήθελε να πάει μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης του και να αγκαλιάσει τους δύο πρίγκιπες. Η Νάομι Κάμπελ, το σούπερ μόντελ, που όταν ο Ουίλιαμ ήταν 12 ετών και την θαύμαζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα την είχε καλέσει στο παλάτι του Κένσιγκτον, έγραψε στο Twitter: «Σκέφτομαι τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Μια υπέροχη μητέρα εξωτερικά και εσωτερικά».