Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

16χρονος σύζυγος κλείδωσε την 71χρονη σύζυγο του για να μην του την κλέψουν



Απειλούσαν μέχρι και ν’ αυτοκτονήσουν εάν οι οικογένειές τους δεν δέχονταν τη σχέση τους.

Λένε ότι όταν ερωτεύεσαι, δέχεσαι τα πάντα από το σύντροφό σου. Η αποδοχή των ελαττωμάτων του συντρόφου μας είναι απαραίτητη για να επιβιώσει μια σχέση. Ωστόσο, η αγάπη αυτού του ζευγαριού έχει προκαλέσει τα σχόλια πολλών ανθρώπων, γιατί έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι αποδεκτό από τον κόσμο, κι αυτό είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας τους.

Ο 16χρονος Selamat Riayadi λέει ότι ερωτεύτηκε την 71χρονη Rohaya.

Παντρεύτηκαν στο χωριό τους, το Karangendah στη Νότια Σουμάτρα της Ινδονησίας. Το ζευγάρι είπε ότι η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον ήταν τόσο ισχυρή που απειλούσαν ότι θα αυτοκτονήσουν αν δεν γινόταν ο γάμος τους.

Η επίσημη ελάχιστη ηλικία που μπορούν να παντρευτούν τα αγόρια στην Ινδονησία είναι τα 19 χρόνια, όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι κατάφερε, άγνωστο πώς, να παντρευτεί.

Πολλοί ήταν σκεπτικοί σχετικά με το γάμο, αλλά το ζευγάρι διαβεβαίωσε τους πάντες ότι ήταν πραγματικά ερωτευμένοι μεταξύ τους. Υπήρχαν ακόμη φήμες που έλεγαν ότι κάθε φορά που ο Selamat έφευγε από το σπίτι του, κλείδωνε τη Rohaya γιατί φοβόταν να μην του την κλέψουν.

Ο γάμος τους δεν έγινε για οικονομικά συμφέροντα, αφού και οι δυο τους είναι εξίσου φτωχοί. Το ζευγάρι ονειρεύεται επίσης να αποκτήσει δικά του παιδιά στο μέλλον – αν αυτό είναι ακόμα εφικτό.