Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κοσμηματοπώλης



Κοσμηματοπώλης στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν έχουν αφήσει χρυσοχοείο χωρίς να το κλέψουν»

«Μόνο εγώ είμαι; Δεν έχουν αφήσει χρυσοχοείο χωρίς να το κλέψουν. Δεν υπάρχει αστυνόμευση» καταγγέλλει, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Θεόδωρος, ο κοσμηματοπώλης που έπεσε θύμα ληστείας στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Γ. Παπανδρέου.



Η απολογία του κοσμηματοπώλη για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται ξεκίνησε την απολογία του ο κοσμηματοπώλης ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και την Τετάρτη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.



Στον Ανακριτή και πάλι ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζακ

Στον Ανακριτή οδηγείται και πάλι στις 10:00 το πρωί ο κοσμηματοπώλης ο οποίος εμπλέκεται στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια, την περασμένη Παρασκευή.



Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης στην Ομόνοια μετά το θάνατο του ληστή

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή, την Παρασκευή.



Διαφθορά: διέγραψαν πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ γνωστού κοσμηματοπώλη

Πρόστιμο περίπου 2 εκατ. ευρώ που είχε επιβάλλει το ΣΔΟΕ σε γνωστό κοσμηματοπώλη για την πώληση πανάκριβων ρολογιών με εικονικά τιμολόγια, φέρεται να διεγράφη από μέλη φορολογικής αρχής, όπως προέκυψε από την έρευνα των Εισαγγελέων κατά της διαφθοράς.



KΡΙΜΑ: Έχασε τη μάχη ο 27χρονος κοσμηματοπώλης

Δυστυχώς έχασε τελικά σήμερα τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, που έπεσεχθες θύμα αιματηρής ληστείας στο κατάστημά του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με δράστη 38χρονο ομογενή από τη Γεωργία.