Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

κορανι



Πολύ κοράνι και Ισλάμ στους φακέλους που στάλθηκαν στα Πανεπιστήμια

Τέσσερα φυλλάδια με εδάφια του κορανίου και ισλαμικό περιεχόμενο πέρα από την «βιομηχανική ερεθιστική σκόνη» που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης περιείχαν οι φάκελοι που απεστάλησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.



Και οι Μουσουλμάνοι τιμούν την Αγία Άννα- Δείτε τι λέει το Κοράνι!

Το εξελληνισμένο όνομα Άννα προέρχεται από το εβραϊκό Χάνα που σημαίνει «εύνοια, χάρη». Η Αγία Άννα, η μητέρα της Υπεραγίας Θεοτόκου, καταγόταν από τη φυλή του Λευί.

Ο πατέρας της, που ήταν ιερέας, ονομαζόταν Ματθάν και ιεράτευε την εποχή της βασιλείας της Κλεοπάτρας. Τη δε μητέρα της, την έλεγαν Μαρία.



Βιβλία από το ελληνικό κράτος με το Κοράνι για τα σχολεία της Θράκης. Εκανε καλή δουλειά ο Ερντογάν

Δεν πέρασε καν μια εβδομάδα από την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη και οι ειδήσεις για το έδαφος που κερδίζει η μειονότητα είναι απανωτές.
 
Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη 
 


Το είδαμε και αυτό: Η Τουρκία εγκαλεί την Ελλάδα για την Αγιά Σοφιά! "Να σέβεστε τις θρησκείες"!

Δεν έχει τέλος η τουρκική προκλητικότητα! Υστερα από την κίνηση της Άγκυρας να μετατρέψει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον εσωτερικο χώρο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε  τζαμί.



Πρόκληση Ερντογάν μέσα στην Αγιά Σοφιά: Τη μετέτρεψαν σε τζαμί διαβάζοντας το Κοράνι (Βίντεο)

Για μια ακόμη φορά ο Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί τους χριστιανούς, καθώς μετατρέπει σε τζαμί για τις ανάγκες τηλεοπτικών σόου ευρείας κατανάλωσης την Αγία Σοφιά.



Η ασυνήθιστη εικόνα του Ερντογάν (φώτο)

Μια φωτογραφία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να διδάσκει στον εγγονό του το Κοράνι δημοσίευσε η εφημερίδα Yeni Şafak.

Πρόκειται για μια εικόνα που δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο του τούρκου ηγέτη σε σχέση με το σκληρό προφίλ που προβάλλει, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.