Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κωνσταντινος



Ο Ουίλιαμ ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία του στo μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους» κυριολεκρικά «την τελευταία στιγμή» και δεν θα παραβρεθεί τελικά στο μνημόσυνο του νονού του και τέως βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου. Αλλά και ο βασιλιάς Κάρολος, θα απουσιάζει από την τελετή που θα τελεστεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ, αφού έχει προγραμματισμένη αντικαρκινική θεραπεία.



Μνημόσυνο για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο στη Βρετανία

Επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, παρουσία της βασίλισσας Καμίλας και όχι του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, θα τελεστεί στη Βρετανία την επόμενη εβδομάδα.

 

Θρήνος στη Γαστούνη για τον 21χρονο Κωνσταντίνο

Βυθισμένη στη θλίψη είναι η τοπική κοινωνία της Γαστούνης. Αυτό γιατί ένα νέο παιδί, ο Κωνστατίνος Χίντας, «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 21 του χρόνια.



Κωνσταντίνος Αργυρός: Πιο ερωτευμένος από ποτέ

Ο πάντα  χαμηλών τόνων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός,  είναι γνωστό ότι  δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο δηλώνει ερωτευμένος!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People, δήλωσε ότι θέλει να προστατεύει την ιδιωτικότητα του, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για την κοπέλα που είναι στο πλευρό του.



Σαν σήμερα πέθανε ο Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής

Κορυφαίος έλληνας πολιτικός, με καθοριστική συμβολή στον οικονομικό και πολιτικό εκσυγχρονισμό της χώρας. Το σπουδαιότερο επίτευγμά του είναι η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

1907 - 1950