Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 -

κοκτέιλΚοκτέιλ με φρούτο του πάθους κι ανανά

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό σέικερ, ανακατέψτε 1 φλ. χυμό φρούτο του πάθους (θα το βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ), 1 φλ. χυμό ανανά, ¼ φλ. χυμό λεμονιού και ¼ φλ. γάλα καρύδας (θα το βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ).

Στη συνέχεια, γεμίστε 4 ποτήρια με πάγο και μοιράστε σε αυτά το κοκτέιλ σας.Το κοκτέιλ του καιρού είναι αποπνικτικό. Έρχονται σκόνη και βροχές

Το κοκτέιλ του καιρού είναι μάλλον αποπνικτικό. Από το απόγευμα σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στα νότια έρχονται βροχές. Σχεδόν σε όλη τη χώρα ωστόσο το θερμόμετρο θα “πιάσει” 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι νοτιάδες θα φέρουν και σκόνη από την Αφρική.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, ΘράκηΚοκτέιλ παρασκευάζεται από δηλητήριο ταραντούλας!

Ονομάζεται Aragog προς τιμήν της γιγαντιαίας αράχνης από τα βιβλία του Χάρι Πότερ και είναι ένα ασυνήθιστο κοκτέιλ φτιαγμένο με μία σταγόνα δηλητηρίου ταραντούλας, που μουδιάζει τη γλώσσα, τσούζει τα χείλη και προκαλεί μια αίσθηση μεταξύ μυρμηγκιάσματος και κράμπας στο λαιμό, περιγράφει ο δημιουργός του, μπάρμαν Romeo Palomares.Δροσιστικές προτάσεις για κοκτέιλ στο μπαλκόνι σας

Οι καλύτερες και πιο αγαπημένες συνταγές για καλοκαιρινά κοκτέιλ! Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα shaker ή ένα μπλέντερ, πάγο και πολύ όρεξη για μεθυστικές δημιουργίες.