Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΚΟ



Η πρώτη αντίδραση του Καμμένου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις

«Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων». Αυτό αναφέρει σε tweet του ο Πάνος Καμμένος.

Είναι η πρώτη του αντίδραση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις…



Χωρίς ΚΟ ο Καμμένος, αν φύγει ο Παπαχριστόπουλος

Την κομματική ομοιογένεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όταν αυτή μένει με πέντε βουλευτές, επισημαίνει το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής στην γνωμοδότηση που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, «επισημοποιώντας» με τον τρόπο αυτό την διάλυση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην περίπτωση που διαγραφεί ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος.



Συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συγκαλεί αύριο την Κοινοβουλευτική Ομάδα προκειμένου να ζυγίσουν τα νέα δεδομένα για την συμφωνία των Πρεσπών.



Καμίνης για δύο ΚΟ: Δεν μπορούν πια να κοροϊδεύουν τον κόσμο

«Η προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης δεν είναι πρόσχημα. Δεν μπορούν πια να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να παίζουν με τα συναισθήματά του» δήλωσε για τη συμφωνία Γεννηματά- Θεοδωράκη, σχετικά με τις ΚΟ ΔΗΣΥ- Ποταμιού, ο δήμαρχος Αθηναίων.



Τι μπορεί να σημαίνει το τετ α τετ Καραμανλή-Μεϊμαράκη;

Είναι γνωστή η στενή και μακρά φιλία που ενώνει τους δύο πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ωστόσο όταν βρίσκουν ευκαιρία τα λένε οι δυο τους και πάντα το «πηγαδάκι» που δημιουργούν τραβάει τα φλας των φωτογράφων.



Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα στην ΚΟ της ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα ότι «τα ψέματά της τα πληρώνει καθημερινά ο λαός και κινδυνεύει να τα πληρώνει και μετά το 2019» εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.