Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 -
Μέτριο

21 °C

Σήμερα, 25. Οκτωβρίου 2020

κινητού"Ξήλωσε" πινακίδες η αντικανονική χρήση κινητού- 259 παραβάσεις σε μια μέρα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 13-6-2018) ειδική εξόρμηση, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής, για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν αντικανονικά το κινητό τους τηλέφωνο κατά την οδήγηση.

 

Εσπασε η οθόνη του κινητού σας; Φτιάξτε τη με αυτό το απλό κόλπο! (φωτό)

Πανέξυπνα κόλπα που σας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή!
 
Οι συμβουλές σχετικά με τα θέματα της καθημερινής ζωής είναι σχεδόν πάντα χρήσιμες. Οι άνθρωποι αποκτούν εμπειρία κάνοντας απλά και πιο σύνθετα πράγματα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουν τρόπους ώστε να κάνουν ευκολότερη τη ζωή τους.
 


Πώς να κρατάει περισσότερο η μπαταρία του κινητού

Η Apple ισχυρίζεται ότι το iPhone 7 έχει επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να βοηθήσει να περιοριστούν μερικά από τα συχνά παράπονα που έχουν οι χρήστες των προηγούμενων μοντέλων, αλλά πολλοί αναρωτιούνται πόσο θα διαρκέσει αυτή η νέα δυναμικότητα.Πώς να καταλαβαίνεις από τη δόνηση του κινητού ποιος σε καλεί

Η δόνηση στο κινητό σας είναι πολύ πιο χρήσιμη και έξυπνη απ’ όσο φαντάζεστε. Μπορεί να έχετε την δόνηση ενεργοποιημένη μόνο όταν είναι το κινητό σας στο αθόρυβο για να γνωρίζετε ότι κάποιος σας καλεί. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα πράγματα όσον αφορά τη δόνηση και τις κλήσεις σας.Η θήκη του κινητού του Γιάννη Φλωρινιώτη ξεπερνά κάθε φαντασία

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις και το ιδιαίτερό του στυλ. Οτιδήποτε φορά είναι μοναδικό και αντάξιο του ονόματός του.

Φυσικά, το στυλ του δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα και τα παπούτσια αλλά φτάνει μέχρι και τη θήκη του κινητού, η οποία θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.