Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πώς να καταλαβαίνεις από τη δόνηση του κινητού ποιος σε καλεί



Η δόνηση στο κινητό σας είναι πολύ πιο χρήσιμη και έξυπνη απ’ όσο φαντάζεστε. Μπορεί να έχετε την δόνηση ενεργοποιημένη μόνο όταν είναι το κινητό σας στο αθόρυβο για να γνωρίζετε ότι κάποιος σας καλεί. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε ακόμη περισσότερα πράγματα όσον αφορά τη δόνηση και τις κλήσεις σας.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη δόνηση του iPhone κινητού σας αν ώστε να καταλαβαίνετε ποιος σας καλεί. Επιπλέον δεν υπάρχει απλά επιλογή μιας ή δύο διαφορετικών δονήσεων, αλλά πολλοί διαφορετικοί «παλμοί» δόνησης. Ακόμη, μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας τον ρυθμό δόνησης που θέλετε για κάποιο πρόσωπο που έχετε στις επαφές σας. Για να το κάνετε ακολουθήστε τα εξής βήματα:

iphsdn2

  1. Πηγαίνετε σε μια από τις επαφές σας.
  2. Πατήστε πάνω αριστερά στις αλλαγές και κατευθυνθείτε προς τα κάτω να βρείτε την επιλογή Δόνηση.
  3. Εκεί θα βρείτε διάφορες επιλογές δόνησης για να διαλέξετε ποια θέλετε για το συγκεκριμένο άτομο.
  4. Επιπλέον μπορείτε να πατήσετε «Δημιουργία νέας δόνησης» και να πατήσετε ρυθμικά το δάχτυλό σας, όπως θέλετε, για να φτιάξετε τον δικό σας «παλμό».

iphsdn5

Έτσι όταν θα έχετε το κινητό στην τσέπη ή την τσάντα σας και δεν μπορείτε να διακόψετε μπορείτε να γνωρίζετε ποιος σας καλεί ανά πάσα στιγμή. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν περιμένετε κάποιο επείγον τηλεφώνημα ή αν έχετε κάποιο συγγενή ή φίλο το τηλεφώνημα του οποίου πρέπει να σηκώσετε οπωσδήποτε αν σας καλέσει. Μπορείτε να αποφύγετε με αυτό τον τρόπο και τις διακοπές στη συνομιλία σας αν έχετε μια σημαντική συνάντηση.