Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κέντρο Φιλοξενίας



Ανήλικοι έφυγαν από κέντρο φιλοξενίας στο Βόλο και αγνοούνται

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας, λόγω της εξαφάνισης τριών ανηλίκων που διέμεναν στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αγριά Βόλου.

Η δήλωση εξαφάνισης αφορά δύο ανήλικους από το Πακιστάν ηλικίας 14 και 13 ετών, καθώς και έναν 17χρονο από Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό.



Διαμαρτυρία προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών

Σε διαμαρτυρία προχώρησαν οι πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας, στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 άτομα, που διαμένουν στον χώρο, διαμαρτύρονται καθώς δεν επιθυμούν τη μεταφορά τους στο κέντρο φιλοξενίας στο Βαγιοχώρι.



Επεισόδια στο κέντρο προσφύγων στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα όπου μεταφέρθηκαν πρόσφυγες από ξενοδοχεία της Αττικής.

Οι πρόσφυγες που αντιδρούν με την μεταφορά τους από ξενοδοχεία σε Κέντρα φιλοξενίας, από νωρίς το βράδυ άναψαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια.



Μαλακάσα: Αφγανοί κατηγορούνται πως εξέδιδαν γυναίκες

Δύο Αφγανοί, ηλικίας 48 και 49 ετών, που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μαλακάσας συνελήφθησαν και κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών, που επίσης φιλοξενούνται στον ίδιο χώρο.

Παράλληλα, συγκατηγορούμενος των Αφγανών, στην ίδια υπόθεση, για απλή σωματική βλάβη, είναι και ένας 19χρονος ομοεθνής τους.



Μυτιλήνη: Πέντε αλγερινοί μετανάστες υπό κράτηση για τις φθορές στη Μόρια

Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της Μυτιλήνης κατέγραψαν πέντε Αλγερινούς μετανάστες από τη δομή της Μόριας, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως δράστες των τεσσάρων διαρρήξεων που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου και συνοδεύτηκαν από εκτεταμένες ζημιές, αλλά και για συνολικά 19 παρόμοιες εισβολές σε επιχειρήσεις.



Εκρήξεις σε κέντρο φιλοξενίας στο Τορίνο - Συμπλοκές μεταναστών με ντόπιους και αστυνομία

Βία ξέσπασε έξω από σπίτια ενός πρώην Ολυμπιακού χωριού, στην Ιταλία, όπου στεγάζονται 1.300 μετανάστες.