Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

9 °C

Σήμερα, 23. Ιανουαρίου 2020

κατοικιδιοΜοιράσου το με τη γάτα σου - Αυτές οι τροφές είναι και για εσένα και για τον χνουδωτό σου φίλο

Η εικόνα είναι γνώριμη: η γάτα σου «μυρίζεται» αυτό που τρως και σου αρχίζει τα χάδια και τα παράπονα για να καταφέρει να σε πείσει να μοιραστείς μαζί της την λιχουδιά σου. Εσύ όμως της αρνείσαι τη χάρη από φόβο μην βλάψεις την υγεία της.Αν μπορούσε να σας μιλήσεις ο σκύλος σας... - 10 μυστικά που ίσως να μην ξέρετε για τον πιστό σας φίλο

Αναρωτιέστε πολλές φορές για τη συμπεριφορά του αγαπημένου σας σκύλου; έχουμε αποκωδικοποιήσει τα πιο σημαντικά μυστικά του, ώστε να έρθετε ακόμη πιο κοντά!

# 1 Δεν είναι ότι χρονοτριβώ…Φόρος σε όσους αγοράζουν κατοικίδια. Τι προβλέπει ο νέος νόμος

Ειδικό τέλος για την αγορά κατοικιδίου αλλά και βαριά πρόστιμα για τις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων θα προβλέπει το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση έως τις αρχές Φεβρουαρίου.Λιοντάρι... κατοικίδιο επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του!

Δεν της έφτανε να πάρει μια γάτα η ένα σκύλο..

Ήθελε να έχει κατοικίδιο ένα λιοντάρι η κυρία …
Με αποτέλεσμα να επιτεθεί με άγριο τρόπο στον άνθρωπο, θέλοντας να τον κατασπαράξει και να μην αφήσει ίχνος. Στο τσακ τον γλίτωσαν τον άνθρωπο απο του χάρου τα δόντια. Παρ' ολα αυτά η κυρία δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να έχει λιοντάρι μέσα στο σπίτι της.Τράπεζα Αίματος Ζώων Ελλάδας: Εσείς ξέρατε πως το κατοικίδιό σας μπορεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης;

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ίσως η πιο σημαντική προσφορά που μπορεί να κάνει ένας πολίτης στην κοινωνία του, αυτό είναι γνωστό.

Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν, ανάμεσά τους και η πλειοψηφία των φιλόζωων και των ιδιοκτητών κατοικίδιων, είναι πως η πράξη της αιμοδοσίας δεν είναι απαραίτητη μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τους τετράποδους συντρόφους τους.Έρευνα: Τα παιδιά που μεγαλώνουν με σκύλους θωρακίζονται από αλλεργίες και παχυσαρκία

Αν δεν έχετε κάποιο κατοικίδιο και σκέφτεστε να υιοθετήσετε τότε έχετε άλλους δύο λόγους για να μην το καθυστερείτε παραπάνω.

Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα άτομα που συναναστρέφονται με ζώα από μικρή ηλικία έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν παχυσαρκία αλλά και λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν κάποιες αλλεργίες.