Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Κατερίνα Παπακώστα



Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών έχει και πάλι η κυβέρνηση αφού οι έξι βουλευτές, που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης, στην πρόσφατη διαδικασία που κίνησε με πρωτοβουλία του ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απ’ αυτήν, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι προσχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.



Παπακώστα σε Αλβανία: Σταματήστε τις δήθεν νομοθετικές πρωτοβουλίες σε βάρος της εθνικής μειονότητας

Mήνυμα στην Αλβανία Τίρανα στέλνει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, καλώντας την κυβέρνηση Ράμα να σταματήσει άμεσα τις «δήθεν» νομοθετικές πρωτοβουλίες σε βάρος της ελληνικής μειονότητας.



Ερώτηση Κατ. Παπακώστα για τα Αιτήματα των Κωφών και Βαρηκόων Πολιτών

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής 


Κατερίνα Παπακώστα: «Πότε θα προσφέρουν και τα ΤΕΙ διδακτορικά προγράμματα;»

Συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου, με θέμα: «Ολοκλήρωση της Αναβάθμισης των ΤΕΙ».



Η Κατερίνα Παπακώστα συγκινεί στην παρουσίαση του διδακτορικού του γιου της

Μία οικογενειακή φωτογραφία ανήρτησε ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ο κ. Σιδηρόπουλος παρουσίασε πρόσφατα το Διδακτορικό του στο τμήμα Βιολογίας.