Μηλόπιτα με κανέλα
Υλικά
5 μήλα
80 γρ. καστανή ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέιικιν πάουντερ
2 αυγά
40 ml λάδι
120 ml γάλα
1 κ. σ. κανέλα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Υλικά
5 μήλα
80 γρ. καστανή ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέιικιν πάουντερ
2 αυγά
40 ml λάδι
120 ml γάλα
1 κ. σ. κανέλα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Υλικά
5 μήλα
80 γρ. καστανή ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μπέιικιν πάουντερ
2 αυγά
40 ml λάδι
120 ml γάλα
1 κ. σ. κανέλα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Υλικά
1 πρέζα αλάτι
150 γραμμάρια βούτυρο
150 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
50 γραμμάρια ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας
1 αυγό
225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά του γλυκού μπέικινγκ πάουντερ
Εκτέλεση
Ταχινοπιτάκια νόστιμο και εύκολο σνακ για την περίοδο της νηστείας !
Υλικά
1 συσκευασία φύλλα κρούστας
4-5 κ.σ. ταχίνι
4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
2 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Έχετε αναρωτηθεί γιατί η λευκή ζάχαρη και η καστανή ζάχαρη έχουν διαφορετικό χρώμα;
Σύμφωνα με την Sugar Association, οι παραγωγοί φτιάχνουν ζάχαρη παίρνοντας τον χυμό από το ζαχαροκάλαμο ή το ζαχαρότευτλο. Η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό, την κρυστάλλωση και το στέγνωμα της ζάχαρης.