Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

καρτερ



Σε νοσοκομείο με αφυδάτωση ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, 92 ετών, εισήχθη σε νοσοκομείο του Καναδά καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και διαπιστώθηκε ότι έπαθε αφυδάτωση κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Γουίνιπεγκ.



Κάρτερ: Σοβαρή απειλή τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας

«Σοβαρή απειλή» για τις ΗΠΑ χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Ας Κάρτερ, την ικανότητα της Βόρειας Κορέας να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Υποστήριξε μάλιστα, ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζεται να καταρρίψει οποιοδήποτε βορειοκορεάτικο πύραυλο «έχει τροχιά προς το έδαφός μας ή το έδαφος φίλων και συμμάχων μας». 



Oι ΗΠΑ καλούν την Τουρκία να στοχεύει εναντίον των τζιχαντιστών και να μην στοχοθετεί Σύρους αντάρτες

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ας Κάρτερ κάλεσε την Τουρκία να παραμείνει επικεντρωμένη στην μάχη εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους να μην στοχοθετεί Κούρδους μαχητές που αποτελούν μέρος των Σύρων ανταρτών.



Άστον Κάρτερ: Εκστρατεία εναντίον των τζιχαντιστών

Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ο οποίος δρα εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος του Ιράκ και της Συρίας.

Στόχος τους είναι να ερευνήσει τις πληροφορίες περί των θανάτων δεκάδων αμάχων σε μια αεροπορική επιδρομή που εξαπολύθηκε κοντά στην πόλη Μάνμπιτζ, στη βόρεια Συρία, δήλωσε σήμερα ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ.



Κάρτερ: Η μάχη ενάντια στο Ι.Κ. απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή της

Η εκστρατεία της διεθνούς συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους θα συνεχιστεί, δήλωσε με ανακοίνωση του ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ας Κάρτερ, συγχαίροντας παράλληλα την ιρακινή κυβέρνηση για την ανακατάληψη του Ραμάντι.



«Απαλλάχθηκε» ο Τζίμι Κάρτερ από τους όγκους στον εγκέφαλο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ ανακοίνωσε ότι οι καρκινικές μεταστάσεις στον εγκέφαλό του δείχνουν να έχουν εξαφανιστεί στις τελευταίες εξετάσεις.