Παγωτό κανταΐφι
19
Μαΐου
2019
- 13:05
Τελευταία τροποποίηση στις 19 Μαΐου, 2019 - 13:05
Συστατικά
Για το σιρόπι
Συστατικά
Για το σιρόπι
1 πακέτο κανταΐφι
300γρ. gouda τριμμένο
300γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
250γρ. ζαμπόν λεπτοκομμένο
100γρ. Κρέμα γάλακτος
500γρ. Γάλα πλήρες
2 αυγά
200γρ. Βούτυρο λιωμέν
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση
Για το σιρόπι
Επί 60 χρόνια κάθε πρωί, ο 82χρονος Γιώργος Χατζηπαράσχος, παίρνει το ποδήλατο του για να πάει στο εργαστήριο του, στο Ρέθυμνο, για να φτιάξει τα ξακουστά κανταΐφια του.
Το εργαστήρι Χατζηπαράσχος, είναι ένα από τα λίγα στην Ελλάδα που ειδικεύεται στο χειροποίητο φύλλο κανταΐφι.
Θέλεις γλυκό; Δκίμασε αυτή τη διαφορετική εκδοχή του μπανόφι! Σίγουρα θα σε ξετρελάνει.
Υλικά για 6 µερίδες
Για τα ρολάκια µπανάνας µε κανταΐφι
6 µπανάνες
400 γρ. φύλλο κανταΐφι
Ηλιέλαιο για τηγάνισµα
200 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό, λιωµένο