Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Καλοκαιρινό μακιγιάζ



Πώς να πετύχετε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ σε λίγα μόλις βήματα

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο. Αυτό είναι το δεδομένο.



Τρία καλοκαιρινά μακιγιάζ που θα λατρέψεις φέτος

Μπορεί οι τάσεις να θέλουν χρώμα, εσύ να κάνεις πειραματισμούς και τα makeup brands να σου δίνουν πολύ υλικό για να το πετυχαίνεις, αυτό όμως που τελικά θες από το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ είναι η λάμψη. Με όποιον τρόπο κι αν καταφέρεις να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμπει, θα γίνει αποδεκτός και φυσικά δεν μιλάμε για υπερβολές. 



5 συμβουλές για το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι, εκτός από όμορφες στιγμές, έχει και δύσκολες συνθήκες, όπως αφόρητη ζέστη, υψηλή ηλιακή ακτινοβολία, έντονη υγρασία. Ακολούθησε ορισμένες εύκολες συμβουλές μακιγιάζ ώστε να πετύχεις ιδανικούς και ταιριαστούς συνδυασμούς μεικ απ που θα συνοδέψουν τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες, χωρίς να επιβαρύνεις το πρόσωπο σου!



Ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ σου πρέπει να αφήνει το δέρμα σου να αναπνεύσει με όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία καλύπτουν το δέρμα σου με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι κάθε λίγο και λιγάκι προϊόντα καθαρισμού, κρέμες και πολλά άλλα.

 

Πως να πετύχεις Φανταστικό καλοκαιρινό μακιγιάζ!

 



Γρήγορο μακιγιάζ

Βαριέστε να ξοδεύετε ατελείωτες ώρες για να πετύχετε ένα άψογο μακιγιάζ; Δε χρειάζεται πλέον, αρκεί βέβαια να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Για στιγμιαία λάμψη

Ζεστάνετε ελάχιστα τη λοσιόν φωτεινότητας ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σας και εφαρμόστε τη σε βαμμένο πρόσωπο (ακόμη και πάνω από την πούδρα) για μια δροσερή όψη.

Φωτίστε τα μάτια σας



Καλοκαιρινό μακιγιάζ για όλες τις ώρες

Το καλοκαίρι αν  και σίγουρα θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και λαμπερές δεν χρειάζεται να κάνουμε ούτε περίπλοκα και σίγουρα ούτε έντονα μακιγιάζ.

Αν λοιπόν αυτό που ψάχνεις είναι ένα εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ που όμως θα σε κάνει να λάμψεις, να δείχνεις περιποιημένη και ταυτόχρονα να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου, τότε σου έχω το ιδανικό μακιγιάζ.