Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

καλοκαιρινες



Καλοκαιρινές τροφές που βοηθούν να ξεφουσκώσετε!

Μια από τις καταστάσεις που εμφανίζονται στον οργανισμό πιο συχνά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το φούσκωμα.

Συνήθως συμβαίνει λόγω αφυδάτωσης ή κατακράτησης υγρών και είναι αρκετά ενοχλητικό. Ωστόσο, μερικά φρούτα και λαχανικά του καλοκαιριού μπορούν να δώσουν τη λύση σε ένα πρόβλημα σαν κι αυτό.



Τι πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε ένα φαρμακείο καλοκαιρινών διακοπών

Τι πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε ένα φαρμακείο καλοκαιρινών διακοπών και σε ποιες συνθήκες πρέπει να διατηρείται, ώστε να μην αλλοιωθούν τα σκευάσματα που μεταφέρει;



Είκοσι "δροσερές" καλοκαιρινές ταινίες (Φωτό)

Το σινεμά αγαπούσε ανέκαθεν το καλοκαίρι. Το φως του, τα πάθη του, το μυστήριο, τα γυμνά σώματα κάτω από τον ήλιο, ακόμα και τις σκοτεινές, ζεστές νύχτες του.



Ο πιο ωραίος κατάδικος του κόσμου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Αιγαίο!

O Τζέρεμι Μικς έγινε διάσημος στο διαδίκτυο το 2015, όταν διέρρευσε η φωτογραφία της σύλληψης του, κάνοντας θραύση στο γυναικείο κοινό!

Ο Τζέρεμι Μικς, ο οποίος είναι γνωστότερος ως ο πιο σέξι κατάδικος στον κόσμο, φαίνεται πως απολαμβάνει τις ομορφιές του Αιγαίου, αφού κάνει διακοπές στην Αλικαρνασσό.



Αίθριος καιρός με καλοκαιρινές θερμοκρασίες αύριο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία κατά τόπους, να θυμίζει όλο και περισσότερο καλοκαίρι.

Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Όμως, τα φαινόμενα αυτά θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα



Οι πιο επικίνδυνες καλοκαιρινές τροφές για δηλητηρίαση

Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα κρούσματα δηλητηριάσεων ή άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την κατανάλωση ακατάλληλων ή χαλασμένων τροφών.

Αυτό είναι λογικό εφόσον οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν πιο εύκολα και γρήγορα τις τροφές που μένουν εκτεθειμένες εκτός ψυγείου, ή εκείνες που έχουν αποψυχθεί και ξαναψύχονται.