Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Καίτη Γαρμπή



Καίτη Γαρμπή: Βλέπω τον γιο μου και ανατριχιάζω

Για τον γιο της μίλησε η Καίτη Γαρμπή. «Τον βλέπω και ανατριχιάζω» επεσήμανε η τραγουδίστρια χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Σε δηλώσεις που προβλήθηκαν την Τρίτη 23/4 από την εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε: «Χαίρομαι που μπορεί και κρατάει μουσικό πρόγραμμα».



Καίτη Γαρμπή: Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερό του και με φλέρταρε, ο Διονύσης δεν το ήξερε

Για το φλερτ που δέχτηκε από τον σχεδιαστή μόδας, Roberto Cavalli, αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του «J2US».

«Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω» σημείωσε η Καίτη Γαρμπή για τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου σε ηλικία 83 ετών.



Διαγράφηκε πρόστιμο τραγουδίστριας στην εφορία ύψους 900 χιλιάδων ευρώ

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίσει την εφορία.

Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή.

Το Δικοικητικό Εφετείο Αθηνών διέγραψε το πρόστιμο της 900 χιλιάδων ευρώ που είχε επιβληθεί στην τραγουδίστρια καθώς κάποια χρέη είχαν παραγραφεί και κάποια άλλα ήταν άδικα.



13 μήνες φυλάκιση στην Καίτη Γαρμπή για χρέη στην εφορία

Σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή για ανεξόφλητες οφειλές στην εφορία που υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.