Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Jonathan Jackson



“Μεγάλες Ώρες” στο Ηρώδειο – Σήμερα η μεγάλη συναυλία από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

«Πώς μοιάζουμε όλοι μες στο Φως
Βουνά, στεριές και κτίσματα
Ένας ορθάνοιχτος ναός
Με ζωντανά Εικονίσματα»

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία σήμερα το βράδυ Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20.30  στο Ηρώδειο, από το Ινστιτούτο Μάξιμος ο Γραικός και τον Όμιλο Πεμπτουσία.



«ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ Ο ΤΟΠΟΣ» -Τώρα κυκλοφορεί και σε συλλεκτικό βινύλιο!

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο πρώτος κύκλος ενότητας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων από το μουσικό έργο του Ανδρέα Κατσιγιάννη, με τον κεντρικό τίτλο Μεγάλες Ώρες.



Ο Jonathan Jackson για το δίσκο «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο εμπνευσμένος από τη ζωή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή, νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού, ενώ η παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».



Τα οπτικοποιημένα τραγούδια του άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού. Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».



ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ALBUM «ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τον βίο του Αγιορείτη Άγιου Ιωσήφ του Ησυχαστή (1897-1959) ο οποίος αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο Άθως, το Άγιο Όρος, αυτός ο μεταξύ ουρανού και γης τόπος.



O Jonathan Jackson στην Ακρόπολη με τον γιο του!

 Την Ακρόπολη επισκέφτηκε μαζί με το γιο του, τον μεγαλύτερο από τα τρία του παιδιά, ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Jonathan Jackson που βρέθηκε στην Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.