Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 -

ιντερνετΝέα μελέτη ανατρέπει όσα γνωρίζαμε – Η χρήση του Internet δεν αποτελεί απειλή για την ψυχική υγεία

Μια νέα μελέτη βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη χρήση του διαδικτύου.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χρήση του Internet δεν αποτελεί σημαντική απειλή για την ψυχική υγεία του ανθρώπου, κάτι που ισχύει για όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς και για τα δύο φύλα.Προβλήματα με τη σύνδεση στο Instagram αναφέρουν οι χρήστες

Προβλήματα με τη σύνδεση στο Instagram παρουσιάζονται τα τελευταία λεπτά στην Ελλάδα, με τις αναφορές να είναι πολλές στο downdetector.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα που εντοπίζεται είναι η μη φόρτωση της αρχικής σελίδας του Instagram, με τις περισσότερες αναφορές να γίνονται από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 Eurostat: Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα σε υψηλές ταχύτητες ίντερνετ στην ΕΕ

Την πρόοδο που έχει καταγραφεί συνολικά στην ΕΕ σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση συνδέσεων σταθερού δικτύου υψηλών ταχυτήτων παραθέτει με στοιχεία η Eurostat, τονίζοντας πως η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις χώρες με τη λιγότερη πρόοδο.8. Παύλα

To Google είναι πολύ χρήσιμo για να βρείτε χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες, όμως υπάρχουν μερικά κόλπα που πρέπει να δοκιμάσετε κάθε φορά που θα πρέπει να βρείτε κάτι πολύ σημαντικό και πολύ συγκεκριμένο.

Τα κόλπα που ακολουθούν θα κάνουν την αναζήτησή σας πιο εύκολη και πιο ακριβή, ώστε να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρηγορότερα.Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο «παράπονο» στον σύντροφό της

Μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά με «βαριά» ειδησεογραφία, το «Ευτυχείτε» έριξε αυλαία και η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Open.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει εξορμήσεις σε κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.Τι πρέπει να κάνουν και να πουν οι γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε ένα άτομο και το περιγράφει, όπως όνομα, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα κ.α. Μάθε στο παιδί σου πώς να τα προστατεύει.

Το μήνυμα αυτό στέλνει μέσω Twitter η Ελληνική Αστυνομία και δίνει μια σειρά από συμβουλές για την προστασία των ανηλίκων από το διαδίκτυο: