Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ



Διαμαρτυρία της Ιεράς Κοινότητας για τον Ηλία Μόσιαλο – “Να ζητήσετε συγγνώμη προς την Προστάτιδα του Αγίου Όρους και τον πιστό λαό”

Την έντονη διαμαρτυρία της προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο σχετικά με την ανάρτησή του η οποία θίγει το μυστήριο της Θείας Ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού έκανε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.



«Προσβλητική» χαρακτηρίζει η Ιερά Σύνοδος ανάρτηση του Ηλ. Μόσιαλου στο Facebook

«Αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα.



Μόσιαλος: Η χρήση της μάσκας πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους

Την επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους ζητά ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, που επισημαίνει ότι η εφαρμογή των μέτρων πρέπει να είναι «οριζόντια χωρίς εξαιρέσεις».

Ο κ. Μόσιαλος χαρακτήρισε «θετικό μέτρο» την επέκταση της χρήσης μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους, που ανακοινώθηκε την Τρίτη.



Είναι ντροπή και απαράδεκτη η δήλωση Μόσιαλου για τη Θεία κοινωνία (να παρέμβει η διοικούσα Εκκλησία επειγόντως)

Ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics και σύµβουλος της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό ζητά:

Αποφυγή της Θείας Κοινωνίας με τη σημερινή μορφή μέχρι να έχουμε εμβόλιο (Το είπε σε συνέντευξή του στο Έθνος)