Παρασκευή 22 Μαΐου 2026 -

Ιερά Πόλη Μεσολογγίου



Τρίτη ημέρα του προσκυνήματος της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής του Παραλύτου, 3 Μαΐου 2026, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ενώπιον της Ιεράς και Θαυματουργού 



Η πρώτη ημέρα του προσκυνήματος της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Με πληθωρική συμμετοχή πιστών άρχισε η πρώτη ημέρα του προσκυνήματος της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.



Υποδοχή του αυθεντικού πίνακα «Η Έξοδος του Μεσολογγίου» στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Στην επίσημη τελετή υποδοχή του αυθεντικού πίνακα «Η Έξοδος του Μεσολογγίου», του Θεοδώρου Βρυζάκη παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός το απόγευμα της Κυριακής, 22 Μαρτίου 2026 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.



Ιερά Πόλη Μεσολογγίου: Υψώθηκε η σημαία για τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο – Έναρξη επετειακού έτους στην Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Με υψηλό φρόνημα υψώθηκε σήμερα στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου η επετειακή σημαία των διακοσίων ετών από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου – Μητροπολίτης Δαμασκηνός: “Τα έτη 1826–2026 δεν αποτελούν απλώς μια χρονική αρίθμηση.



Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ιερούργησε σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος



Η Ιερά Πόλη Μεσολογγίου τίμησε τον Άγιο Σπυρίδωνα

Με λαμπρότητα και πάνδημη συμμετοχή των πιστών η Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου τίμησε τον προστάτη και πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα, τον θαυματουργό, Επίσκοπο Τριμυθούντος, το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017.