Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος



«Της Σιωπής ο Τόπος» με τον Γιώργο Νταλάρα στο ΚΠΙΣΝ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, το κοινό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο μουσικές βραδιές κατανυκτικής ατμόσφαιρας, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Cosmos.



Πέντε νέοι επιστρέφουν για να ζωντανέψουν τη Βαμβακού, ένα χωριό 9 κατοίκων! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χτίστηκε στα μέσα του 15ου αιώνα σε υψόμετρο 903 μέτρων στις πλαγιές του Πάρνωνα, στη Λακωνία. Η Βαμβακού, ένα χωριό με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και μακρά ιστορία, πριν από την Επανάσταση είχε 200 πολυμελείς οικογένειες· δημογραφικά «χτυπήθηκε» από την Κατοχή, τον Εμφύλιο, τη μετανάστευση, κυρίως στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Αφρική, και την αστυφιλία.



Πρώτο ευρωπαϊκό βραβείο για το πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει γίνει σημείο συνάντησης, τόπος αναψυχής, εκτός από κέντρο παιδείας και πολιτισμού.



Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Δωρεά 25 εκατ. ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα

Δωρεά ύψους 25 εκατ. Ευρώ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο Πυροσβεστικό Σώμα «με στόχο να συμβάλλει στο δύσκολο έργο των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των κατοίκων της χώρας και του φυσικού πλούτου της». 



Πρωτομαγιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μουσική, χορό και μαγιάτικα στεφάνια από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Απο τις 12.30 θα βρίσκονται στο Ξέφωτο οι The Swingin' Cats με swing και rock n' roll τραγούδια, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που έρχεται με vintage αισθητική σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό.



Σαράντα παιδιά εγκλωβίστηκαν για μιάμιση ώρα στο ασανσέρ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Κυριακή 28 Ιανουαρίου ώρα οκτώ μ.μ. Η όπερα Τόσκα ξεκινά σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ωστόσο, για όσους γνωρίζουν το αριστουργηματικό αυτό έργο, κάτι λείπει από διάφορες σκηνές: