Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χρυσός



Εγκαινιάστηκε το νέο θησαυροφυλάκιο της ΤτΕ – Πού φυλάσσονται τα αποθέματα χρυσού της χώρας

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εγκαινίασε τον ανακαινισμένο χώρο του Κεντρικού Θησαυροφυλακίου της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου φυλάσσονται τα αποθέματα χρυσού της χώρας.



Οι πιο ακριβές τηγανητές πατάτες στον κόσμο με βρώσιμο χρυσάφι!

Oι τηγανητές πατάτες είναι μια ένοχη λιχουδιά που όμως λίγοι καταφέρνουν να τους αντισταθούν.

Υπάρχει όμως ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη που μπορεί να καυχιέται και επίσημα πως σερβίρει τις πιο ακριβές τηγανητές πατάτες στον κόσμο!



Το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο γεύμα όλων των εποχών

Κρίση, ποια κρίση, ρωτούσαν απορημένοι οι Λονδρέζοι τον Δεκέμβριο του 2012, όταν ένας διάσημος σεφ ετοίμασε μια πρόταση για τέσσερις για το χριστουγεννιάτικο γεύμα που έδινε νέο νόημα στη λέξη «σπατάλη».



Βγήκε από τη φυλακή ο γνωστός ενεχυροδανειστής

Ελεύθερος αφέθηκε από τις δικαστικές φυλακές στο Ναύπλιο ο γνωστός ενεχυροδανειστής, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Με βούλευμά του, το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο άναψε την Πέμπτη το πράσινο φως για να αφεθούν ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ενεχυροδανειστής.



Συναινεί και η εισαγγελέας στην αποφυλάκιση Ριχάρδου - Από Δευτέρα η απόφαση

Υπέρ της αποφυλάκισης και των οκτώ κατηγορουμένων στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού τάχθηκε στο δικαστικό συμβούλιο του Πρωτοδικείου Αθηνών η αρμόδια εισαγγελέας, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.



Κούγιας για Ριχάρδο: Δεν υπάρχει το αδίκημα της λαθρεμπορίας χρυσού - Η αστυνομία παραπλάνησε

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης του Ριχάρδου Μυλωνά ο οποίος σχεδόν 24 ώρες μετά την διάταξη της προφυλάκισης πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος.