Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χρήστος Σπιρτζης



Ο Σπίρτζης στέλνει αεροπλάνο της Aegean να πάρει τους εγκλωβισμένους της Ryanair από τη Ρουμανία

Πτήση της Aegean, ναυλώθηκε με εντολή του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, και αναμένεται να αναχωρήσει στις 12.30 το μεσημέρι από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει τους εγκλωβισμένους επιβάτες που ταξίδευαν με την αεροπορική εταιρεία Ryanair και αντί της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκαν, λόγω της κακοκαιρίας στη Βόρεια Ελλάδα, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.



Απίστετυη δικαιολογία Σπίρτζη: «Ξέραμε για τους νεκρούς επίσημα όταν έφυγαν οι κάμερες για αυτό δεν το είπαμε»!

Στην ομολογία οτι οι υπουργοί που ενημέρωναν τον Αλέξη Τσίπρα στην σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας, γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών, αλλά δεν είπαν κουβέντα μπροστά στις κάμερες, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.



Μεταβαίνει το βράδυ στη Λέσβο ο Χρήστος Σπίρτζης - Τι είπε στη Βουλή

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για τον σεισμό στη Λέσβο, διαβεβαίωσε την Βουλή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης και εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση στο νησί, αφού -όπως γνωστοποίησε- υπάρχουν ελάχιστοι ελαφρά τραυματίες.

 



Χρήστος Σπίρτζης: "Τα έργα ανήκουν στον ελληνικό λαό."

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών παρέδωσε σήμερα στην κυκλοφορία το αυτοτελές οδικό τμήμα Φιλιππιάδα – Πέρδικα του αυτοκινητοδρόμου Ιόνια Οδός.

 

Με το νέο τμήμα μπαίνει οριστικό τέλος στο βαρύ φόρο αίματος που πλήρωναν οι πολίτες της Ηπείρου.

 

Από σήμερα μειώνεται στο μισό η χρονοαπόσταση Φιλιππιάδα –Ιωάννινα.

 



Επίθεση ΝΔ σε Σπίρτζη: Καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ που λειτουργεί με απόφαση της κυβέρνησης

 Η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με τις δηλώσεις του  στην εφημερίδα «Αγορά» για τ στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ.

 



Ακόμα ένας "στεναχωρημένος": Με βαριά καρδιά θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο ο Σπίρτζης

Ο υπουργός μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε πως θα ψηφίσει με «βαριά καρδιά» τ οπολυνομοσχέδιο, για να  στηρίξει την κυβέρνηση. 

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση είναι σκληρά υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «θα υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη».