Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Χριστόδουλος Ξηρος



Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη τη Δευτέρα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα, ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός.



Στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, μετά από 25 μέρες απεργία πείνας για το καθεστώς απομόνωσης που βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια.



Εκτάκτως στο νοσοκομείο από τις φυλακές Διαβατών ο Χριστόδουλος Ξηρός

Εκτάκτως στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρεται ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται. Η μεταφορά του ζητήθηκε από τους δεσμοφύλακες και εικάζεται ότι έχει σχέση με την απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες.



Εκτός φυλακής ο Ξηρός

Στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός για εξετάσεις, από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται.

 

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές.

 

 



Εκτός φυλακής και ο Ξηρός

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα διακομίστηκε το πρωί στο νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Σύμφωνα με πληροφορίεςτου thestival.gr, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς εκεί υπηρετεί ο γιατρός που τον παρακολουθεί.



Πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων η Μοσχούλα Ξηρού - Δεν θα παρευρεθούν στην κηδεία της μητέρας τους ο Σάββας και ο Χριστόδουλος Ξηρός

Πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων η Μοσχούλα Ξηρού, η μητέρα των έγκλειστων για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη Σάββα και Χριστόδουλου Ξηρού...

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής.