Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

χελωνα



Το γούρι του Μουσείου Ακρόπολης για το 2020 είναι μια χελώνα

Το Μουσείο Ακρόπολης φοράει τα γιορτινά του και περιμένει κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.



Θεσσαλονίκη: Κοίταξαν στη θάλασσα και είδαν μια εικόνα που θα θυμούνται για καιρό

Άντρες, γυναίκες και παιδιά βλέπουν την ίδια εικόνα στη θάλασσα του Θερμαϊκού – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του twitter…

Ένα θλιβερό θέαμα αντίκρισαν όσοι έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου. Η χελώνα καρέτα-καρέτα βρέθηκε νεκρή και αποκεφαλισμένη να επιπλέει στα φύκια.



Δάσκαλος τάισε χελώνα με ένα κουτάβι μπροστά στους μαθητές του...

Ο Robert Crosland είναι καθηγητής επιστημών σε γυμνάσιο του Αϊντάχο και, σύμφωνα με τις αναφορές, έφτασε το παιχνίδι της αληθοφάνειας πολύ μακριά.

Ο εκπαιδευτικός κατηγορείται πως τάισε ένα κουταβάκι σε θαλάσσια χελώνα, στο ενυδρείο που έστησε στην τάξη του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών του και τον αποτροπιασμό των γονέων αργότερα.



Σάλος με δάσκαλο που έδωσε σε χελώνα να φάει κουτάβι μπροστά σε μαθητές

Ένας δάσκαλος οδηγείται στη δικαιοσύνη καθώς έδωσε σε μία χελώνα να φάει ένα άρρωστο κουτάβι, μπροστά στους μαθητές του.

Ο Robert Crosland, διδάσκει σε σχολείο στο Preston των ΗΠΑ και κατηγορείται για κακοποίηση ζώων.



Δεύτερη χελώνα καρέτα - καρέτα βρέθηκε νεκρή μέσα σε 2 ημέρες

Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου στην περιοχή «ΒΑΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΟΤΡΩΝΑ» του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε σχετικά την αρμόδια υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.



Caretta caretta, η απειλούμενη φίλη μας

Η πολύ γνωστή στη χώρα μας Caretta caretta, ένα από τα επτά είδη θαλάσσιων χελωνών που υπάρχουν στον πλανήτη, είναι δυστυχώς καταχωρημένη στο Διεθνές Κόκκινο Βιβλίο σαν απειλούμενο είδος.