Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΧΑΡΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ



Η Εκκλησία στη μάχη κατά της πανδημίας

Γράφει ο Χάρης Κονιδάρης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συντονιστής του Γραφείου Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος



«Ασόβαροι όσοι συνδέουν τον κορωνοϊό με τη Θεία Κοινωνία»

Ασεβή, απρεπή και ασόβαρο χαρακτήρισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, τον χειρισμό ορισμένων Μ.Μ.Ε., τα οποία συσχέτισαν τους θανάτους από κορωνοϊό με το ιερό μυστήριο της Θείας Κοινωνίας, μιλώντας στον pemptousia fm και την εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.



Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 17ης Νοεμβρίου και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, μίλησαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Παπαχρήστου, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. 



Εκπρ. Τύπου Αρχιεπ. Αθηνών: «Απαραίτητη η ενότητα εκκλησίας-πολιτείας»

Ως εθνική δοκιμασία χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Χάρης Κονιδάρης, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου μίλησε με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο. 



«Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών χαίρει άκρας Υγείας»

«Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες «πληροφορίες» περί της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.



Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Πότε ακριβώς σταμάτησαν τα συσσίτια της Εκκλησίας;»

O Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Χάρης Κονιδάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: