Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

γυρος



Και δεύτερος γύρος προεδρικών εκλογών στην Κολομβία

Ο υποψήφιος της δεξιάς για την προεδρία της Κολομβίας, ο γερουσιαστής Ιβάν Ντούκε, κατέλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη την Κυριακή στη χώρα των Ανδεων, ωστόσο θα χρειαστεί δεύτερος γύρος για ν’ αναδειχθεί ο νικητής, στον οποίο ο Ντούκε θα τεθεί αντιμέτωπο



Η Ευρωβουλή «έσωσε» τον γύρο και το κεμπάπ

Ασφαλής είναι τελικά ο... γύρος, καθώς το ψήφισμα που ζητούσε να απορριφθεί η πρόταση της Επιτροπής για συνέχιση της χρήσης πρόσθετων φωσφορικών αλάτων στον κατεψυγμένο γύρο δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 376 ευρωβουλευτών.



Προς απαγόρευση ο γύρος από την ΕΕ!

Ένα απίστευτο νέο που απειλεί να καταστρέψει ένα βασικό στοιχείο της ελληνικής διατροφής και κουλτούρας έρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση!



Το παραδοσιακό σουβλατζίδικο που δε διαθέτει γύρο και δε βάζει τζατζίκι

Ο Λευτέρης Τσαϊρίδης στις αρχές της δεκαετίας του '50 έμαθε τη Νέα Σμύρνη να τρώει τυλιχτό σουβλάκι. Σήμερα, 60 και πλέον χρόνια μετά, τα σουβλάκια «ο Λευτέρης» παραμένει μια βαθιά οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία δουλεύουν τα εγγόνια του Λευτέρη και οι οποίοι έχουν φροντίσει να διατηρήσουν το -εξαιρετικό προϊόν τους- ίδιο και απαράλλακτο.



Την Κυριακή ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην ΠΓΔΜ

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στον οποίο αναμένεται να επικρατήσει πανηγυρικά το κυβερνών κόμμα Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ και να διευρύνει με τον τρόπο αυτό τη νίκη που πέτυχε στον πρώτο γύρο.



Γύρος της Αθήνας: Κυκλοφοριακό χάος! Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Ο Γύρος της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα (22.10.2017) για 31η φορά. Για αυτό η τροχαία προχώρησε σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.