Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

google



Ευρωπαϊκή Ένωση: Ετοιμάζει πρόστιμα για Αpple, Google και Meta

Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κομισιόν βρίσκονται οι Apple, Google και Meta καθώς εξετάζεται ο τρόπος δράσης τους και κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα.



Μη ρωτάτε την τεχνητή νοημοσύνη τι να ψηφίσετε στις εκλογές, λέει η Google

Η Google ανακοίνωσε ότι θα μπλοκάρει στην πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Gemini τη δυνατότητα να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τις εκλογές.

Το Gemini της Google είναι ο ανταγωνιστής του chatbot ChatGPT και μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σε μορφή κειμένου αλλά και να δημιουργήσει εικόνες.



Ίλον Μασκ εναντίον Google και Microsoft

Ο Ίλον Μασκ, εξαπέλυσε σήμερα τα «βέλη» του εναντίον των τεχνολογικών κολοσσών Microsoft και Google για τις πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης OpenAI (στη Microsoft ανήκει το 49%) και Gemini.



Το νέο ιδιωτικό νησί στο Πουέρτο Ρίκο που αγόρασε ο συνιδρυτής της Google – Έχει παραλίες με λευκή άμμο και κοραλλιογενείς υφάλους

Ο δισεκατομμυριούχος Λάρι Πέιτζ συνεχίζει να εμπλουτίζει τη «συλλογή» από ιδιωτικά νησιά, καθώς πρόσφατα, ο συνιδρυτής της Google αγόρασε το Cayo Norte στο Πουέρτο Ρίκο, έκτασης 300 στρεμμάτων, όπως αποκάλυψε το Business Insider.



Η Πολωνία ζητά εξηγήσεις από τη Google για τον νομισματικό πανικό της Πρωτοχρονιάς

Το υπουργείο Οικονομικών της Πολωνίας ζήτησε εξηγήσεις σήμερα από την Google επειδή οι υπηρεσίες της δημοσίευσαν στο διαδίκτυο λανθασμένες ισοτιμίες του πολωνικού νομίσματος, του ζλότι.



Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ-Google

Σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο νέο διαδικτυακό «Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή» για 4.000 ανέργους. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 23:59.