Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ



Οικονόμου: Συμφωνία με την Αίγυπτο για 5000 εργάτες γης εποχιακής απασχόλησης

«Με σχέδιο για πρώτη φορά υπογράφτηκε Συμφωνία σε διπλωματικό επίπεδο που προβλέπει την είσοδο και διαμονή στην Ελλάδα εργατικού δυναμικού, 5000 εργάτες γης, από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, με σκοπό την εποχική απασχόληση στον γεωργικό τομέα», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

 

 



Οικονόμου: Μέχρι την Τετάρτη θα δοθούν σε δημόσια διαβούλευση οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για τα κακόβουλα λογισμικά

«Είναι γεγονός, το παρακολουθούμε συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση προσπαθεί συστηματικά να αντιπολιτευτεί τοξικά, χωρίς τεκμήρια και στοιχεία, και φυσικά χωρίς προτάσεις και απαντήσεις για τα προβλήματα των πολιτών και τις προκλήσεις της εποχής.



Οικονόμου: Με χρήση του Gov.gr Wallet οι συναλλαγές με τράπεζες και εταιρείες τηλεφωνίας

«Με σχέδιο αντί για την ταυτότητά τους το http://Gov.gr Wallet σε τράπεζες & εταιρείες τηλεφωνίας μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον οι πολίτες. Έως τωρα έχουν δημιουργηθεί σε κινητά τηλέφωνα περισσότερα από 1,5 εκατ.



Οικονόμου: Ο Πρωθυπουργός ανέδειξε στη Νέα Υόρκη τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή

«Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε την παρουσία του  στη Νέα Υόρκη, όπου μίλησε στην 77η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. και είχε σειρά επαφών με ξένους ηγέτες, αλλά και εκπροσώπους της  ομογένειας.



Οικονόμου: Η Ελλάδα έγινε και συνεχίζει να γίνεται πιο ισχυρή

«Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από τη μέρα που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα και να κλείσουν οριστικά το κεφάλαιο της μνημονιακής ταλαιπωρίας. Στις 7 Ιουλίου του 2019 ανέθεσαν την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της Πατρίδας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.



Οικονόμου: «Η Ελλάδα επέστρεψε δυναμικά στο διεθνές γίγνεσθαι»

«Η Ελλάδα σήμερα -παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς προκλήσεις, παρά την αστάθεια στο διεθνές γεωπολιτικό και οικονομικό περιβάλλον- επέστρεψε δυναμικά στο διεθνές γίγνεσθαι: Είναι πια ισχυρή οικονομικά, γεωπολιτικά και στρατιωτικά και διαδραματίζει κομβικό ρόλο στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η φωνή της ακούγεται και στην Ευρώπη, και στο κόσμο και στις Η.Π.Α..