Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γεσ



ΓΕΣ: Προκηρύξεις για πρόσληψη οπλιτών βραχείας ανακατάταξης σε Στρατό Ξηράς και Πολεμικό Ναυτικό

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε πως εξέδωσε προκηρύξεις για την πρόσληψη 779 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Στρατού Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών, για τα Όπλα-Σώµατα και τις Ειδικές Δυνάμεις. 



Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Χαράλαμπος Λαλούσης.



Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε "Μακεδονία Ξακουστή"

Θέση στο θέμα με τον αλεξιπτωτιστή που τραβούσε βίντεο τον εαυτό του στον αέρα ενώ τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή», πήρε με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.



Πλάνα που κόβουν την ανάσα από τους Έλληνες κομάντο στην τρομερή άσκηση «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2019»! - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά πλάνα δείχνουν την "μάχιμη" 32η Ταξιαρχία πεζοναυτών "ΜΟΡΑΒΑΣ" κατά την διάρκεια της άσκησης, καθώς επίσης και τα στρατιωτικά μέσα και οπλικά συστήματα που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους οι Ελληνικές; Ένοπλες Δυνάμεις, στέλνοντας ένα "ηχηρό" μήνυμα αποτροπής.



"Φωτιά και ατσάλι" στην άσκηση "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" από Έλληνες και Αμερικανούς πεζοναύτες - Δείτε ΦΩΤΟ

Υψηλό βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας και συνεργασίας προς επίτευξη των αντικειμενικών σκοπών της άσκησης επέδειξαν ελληνικές και αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην άσκηση ΤΑΜΣ που έλαβε χώρα στον Βόλο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:



ΓΕΣ: O στρατιώτης θα επιστρέψει στη Λέσβο

Το ΓΕΣ δίνει διαφορετική διάσταση στην υπόθεση της απόσπασης του φαντάρου που κατήγγειλε το ναζιστικό σύνθημα το οποίο είχε γραφεί σε τοίχο του στρατοπέδου στο Μανταμάδο της Λέσβου.